Hem

Familjedaghemmet

Fyren

Verksamheten bedrivs i ett radhus i ett lugnt område med närhet till skog och natur. Fyrens familjedaghem är ett alternativ till förskola för barn i åldrarna mellan 1-5 år. Här får barnen vistas i en liten barngrupp i en trygg hemmiljö. Den lilla barngruppen gör det möjligt att se till varje barns enskilda behov och intressen. Barnen har stort inflytande i verksamheten där bland annat aktiviteter och utflykter anpassas utifrån barnens olika idéer.

Vi har en allmän inriktning på verksamheten med lite extra fokus på rörelse, hälsa och musik.

Image credit: Light vector created by stories – www.freepik.com

Information

Om familjedaghemmet

Öppettider

06.30-17.00 (Mån-Fre)

Husdjur

Katt finns i hemmet

Ansök om plats

Kontakta dagbarnvårdaren

Lokal / Hem

Verksamheten bedrivs i hemmet.

Inriktning

Allmän inriktning med fokus på rörelse, hälsa och musik.

Verksamheten

Mål och visioner

Min pedagogiska vision är att barnen ska utveckla ett rikt ordförråd och bli trygga individer med bra självkänsla, empatisk förmåga och god social kompetens efter sin ålder. Jag anser att det banar väg för ett nyfiket och lustfyllt lärande och gör barnen väl förberedda inför skolstart.

I mitt arbete med barnen kommer vi att vara ute i natur och olika parker för att främja deras hälsa och motoriska utveckling. Jag värnar om barnens fria lek, så att deras fantasi, kreativitet och sociala förmåga utvecklas. Jag vill läsa ofta med barnen och prata tillsammans om det vi ser, hör och upplever. Att alla barn blir sedda och hörda är viktigt för mig och att de får vara med och påverka inom de olika teman och aktiviteter vi kommer att jobba med under året

Bilder från verksamheten

Bildgalleri

Om mig

Malin Touray

Jag heter Malin Touray, bor tillsammans med min man och våra barn i ett radhus i ett mysigt område med närhet till skog och natur. Jag är utbildad barnskötare och har arbetat på förskola sedan 1998, men bestämde mig under 2021 för att starta upp ett familjedaghem.

Kontakt

Har du några frågor?

Kontakta mig

Adress
Ruffvägen 26
149 35 Nynäshamn

VISA KARTA

Telefon
079 – 359 36 20

E-post
fyren@cforetaget.se

Huvudman
Olle Hallin, 070-792 09 33
olle.hallin@cforetaget.se

Klagomålshantering
Länk